Woonboerderij bouwen

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Wilt u de woonboerderij van uw dromen laten bouwen of renoveren? Wilt u graag landelijk wonen en leven? En wilt u uitkijken over grote weilanden en genieten van het prachtige uitzicht? Dan is een woonboerderij de woning voor u. Om uw droom te realiseren, wilt u met een vakkundig en betrouwbaar bedrijf samenwerken, zoals bouwbedrijf Hobo. Wij luisteren naar uw wensen en realiseren uw unieke woonboerderij.

Een woonboerderij naar wensen laat u bouwen door een ervaren bouwbedrijf in Nederhemert

Onze ervaren specialisten hebben al voor veel opdrachtgevers hun droomhuis mogen realiseren. Wij bouwen ook voor u de woonboerderij van uw dromen. Maar ook de renovatie, restauratie of verbouwing van monumentale woonboerderijen voeren voor wij uit. Als u uw woonboerderij wilt laten bouwen of verbouwen, gaat u een mooi en uitdagend traject in. Wij begeleiden u vanaf het eerste idee dat u heeft tot de oplevering van uw woonboerderij. De bouw of verbouw is bij ons in goede handen.

Renovatie van een fraaie monumentale woonboerderij

Bouwbedrijf Hobo heeft reeds ruime ervaring met het verbouwen en renoveren van monumentale woonboerderijen. Recentelijk is een fraaie gemeentelijke monumentale woonboerderij uit 1913 met oog voor detail gerenoveerd en opgewaardeerd naar tegenwoordige eisen. Daarbij werden knipvoegen hersteld, de schuiframen inbraakwerend gemaakt, het booggewelf in de kelder hersteld, houten gebinten in het achterhuis (de voormalige stal) gerenoveerd en vele andere werkzaamheden uitgevoerd.

Start met de bouw van de woonboerderij van uw dromen

Voor een advies op maat betreft de bouw van uw woonboerderij, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0)418 - 552 253. Wilt u graag eerst informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of over onze service? Wij staan u graag te woord!

Anderen bekeken ook

Maatwerk kassen | Landhuis bouwen | Kas op maat

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189