Service

"Na een oplevering verdwijnt Hobo niet uit beeld"

Na een oplevering verdwijnt Hobo niet uit beeld. Integendeel. Soms gaat er iets kapot aan uw bedrijf, kweekkas of woning. Bijvoorbeeld door storm-, water- of brandschade. Dit vraagt om een spoedige en vakkundige nazorg, leverantie en / of service.

Bijvoorbeeld als het onderkomen en / of de veiligheid van uzelf of uw medewerkers in gevaar komen, of wanneer uw bedrijfsprocessen schade of vertraging dreigen op te lopen. Hiertoe kunt u Hobo benaderen en inzetten voor (spoed)reparaties aan zowel kassen, woningen als ook bedrijfspanden.

"Snelle en vakkundige levering uit eigen voorraad"

Hobo beschikt tevens over een vaste glasvoorraad. Dit betreft float- of snijglas in diverse afmetingen en gehard glas in een aantal standaard maten. Voor een bestelling of snelle levering van dekglas en gevelglas, of voor het verhelpen van storingen aan luchting- en scherminstallatiesystemen bent u bij Hobo aan het juiste adres.

Ook overige bouwmaterialen als reparatieroeden, aluminiumprofielen, rubbers, pvc, polycarbonaat, acrylaat, kascoplex, etc. kunt u bij Hobo op voorraad vinden of kunnen specifiek voor u besteld worden.