Villa verbouwen

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Voldoet uw huidige villa niet meer aan uw wensen en wilt u deze laten verbouwen? Of is het altijd al uw droom geweest om een villa volledig naar uw wensen en specificaties te laten bouwen? Hiervoor wilt u natuurlijk met een specialist een samenwerking aangaan, zoals bouwbedrijf Hobo. Dit flexibele bouwbedrijf heeft al meer dan 140 jaar ervaring in woningbouw. Wij bouwen of verbouwen uw villa zo dat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Uw villa laten bouwen of verbouwen door een specialist in Nederhemert

Bouwbedrijf Hobo begeleidt de klant vanaf de start van de samenwerking. Wij kunnen u helpen vanaf het ontwerp en geven u advies bij het maken van ontwerp- of uitvoeringskeuzes. Ook vragen over bijvoorbeeld een bouwvergunning, energiezuinigheid of duurzaamheid beantwoorden wij graag. Wij begeleiden u in het gehele traject en nemen het werk graag voor u uit handen. Bij ons bouwbedrijf kunt u rekenen op expertise en vakmanschap. Wij realiseren uw wensen met de beste producten.

Uitstekende service bij dit bouwbedrijf

Als u kiest voor bouwbedrijf Hobo voor het verbouwen van uw villa, profiteert u van een uitstekende service. Na oplevering en tijdens de gebruiksfase van het project, staan wij nog steeds voor u klaar. Wij lossen het voor u op als er schade is in of aan uw woning of gebouw. Zo kunt u denken aan:

  • Stormschade
  • Brandschade
  • Waterschade
  • Hagelschade

Onze medewerkers leveren de deskundigheid en de nodige flexibiliteit, waar deze soort schade om vraagt. U maakt ook gebruik van onze service voor spoedige nazorg. Wij zorgen ervoor dat de schade wordt opgenomen en gerepareerd, dat noodvoorzieningen aangebracht worden en garanderen u uitstekende kwaliteit.

Laat uw droomvilla realiseren door bouwbedrijf Hobo

Het bouwen of verbouwen van uw villa is bij ons in goede handen. Wij realiseren uw wensen en uw verwachtingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar +31 (0)418 - 552 253.

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189