Serrebouw

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor serrebouw (kassystemen) om uw woning uit te breiden met een binnentuin, zonder te veel buitenruimte te verliezen? Denk dan aan het ervaren bouwbedrijf Hobo. Wij verzorgen serrebouw die volledig aan uw wensen voldoet. Serres worden gebruikt voor verschillende doelen, bijvoorbeeld als verlengstuk van de woonkamer, waar het zowel in de zomer- als wintermaanden heerlijk vertoeven is. Anderen gebruiken serres om tropische planten te helpen de wintermaanden te overleven. Een orangerie laten bouwen is dan ook een goede keuze.

Serrebouw of een orangerie laten bouwen voor overwintering van planten of kweek van kruiden

In een serre of orangerie waant u uzelf buiten door het veelvuldig gebruik van glas. Een heerlijke plek voor de bewoners, maak ook voor tropische planten. Wanneer u kiest voor serrebouw of een orangerie laat bouwen, bouwt u een plek voor uw tropische planten om te overwinteren of een fraaie binnentuin. Klimaatgevoelige planten kunnen in de winter in deze ruimte worden ondergebracht. Een perfecte ruimte voor plant en mens.

Voor de bouw kiest u voor een vakkundig bouwbedrijf in Nederhemert

Bent u overtuigd van de voordelen van een serre of orangerie en wilt u deze laten bouwen? Wij van bouwbedrijf Hobo garanderen u de beste kwaliteit, de beste service en realiseren uw wensen. Door onze vaste glasvoorraad zijn wij in staat om snelle en vakkundige service te leveren. Een object dat geheel op maat en specificatie van uw wensen kan worden ontworpen en gebouwd. Geïsoleerd glas, enkel glas, zonwerend glas, geen vraag is ons te vreemd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wanneer u de serrebouw of het bouwen van een orangerie aan ons over laat, is uw bouwproject in goede handen. Wilt u eerst meer weten over onze service of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan naar +31 (0)418 - 552 253. Wij staan u graag te woord.

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189