Schade glastuinbouw

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Heeft u stormschade of andere schade aan uw kassen die u gebruikt voor glastuinbouw? Wij begrijpen dat u wilt dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt en dat u op zoek bent naar een deskundig bouwbedrijf om deze schade te laten repareren. Denk dan aan bouwbedrijf Hobo. Wij hebben voor diverse systemen en maatvoeringen glas op voorraad en hebben snelle levering en service hoog in het vaandel staan. Snelle leveringen van materialen voor de reparatie van stormschade of andere schade aan uw kassen die u onder andere gebruikt voor glastuinbouw, is bij ons in goede handen.

Stormschade of andere schade aan uw maatwerk kas of kas die u gebruikt voor glastuinbouw, wordt vakkundig gerepareerd

Ontstane schade aan uw kweekkassen of kassystemen repareren wij spoedig en vakkundig. Uit onze voorraad kunt u snel beschikken over allerlei soorten glas, zoals floatglas of gehamerd glas. Maar ook veiligheidsglas zoals gelaagd glas, gehard glas of combinaties daarvan. Ook voor reparatiesets voor dekbeglazing, luchtramen, condensafvoeren, poeren, fundatieplaten of andere toepassingen hebben wij voor u mogelijk de geschikte oplossing in huis.

Na oplevering staan wij nog steeds voor u klaar

Als u kiest voor ons ervaren bouwbedrijf, dan weet u zeker dat u een uitstekende service ervaart. Zo staan wij ook na oplevering tijdens de gebruiksfase van het project zeker voor u klaar. Wij lossen het op als er schade is in of aan uw woning of gebouw. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hagelschade
  • Stormschade
  • Waterschade
  • Brandschade

Hiervoor is deskundigheid en de nodige flexibiliteit vereist, die onze medewerkers u kunnen leveren. U maakt ook gebruik van onze service voor spoedige nazorg.

Neem voor reparatie van schade contact met ons op

Wilt u de stormschade of andere schade aan uw kassen die u gebruikt voor glastuinbouw spoedig laten repareren of snel over materiaal beschikken? Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Wilt u gebruikmaken van onze diensten en service? Bel dan naar +31 (0)418 - 552 253. Wilt u eerst nog een aantal vragen stellen? Deze beantwoorden wij graag!

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189