Kaswoning

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Een kaswoning kan op fraaie wijze als een integraal ontwerp tot stand komen en buffert het klimaat. Het is een woning die bijzonder energie-efficiënt en onderhoudsarm opgezet kan worden. Een kaswoning of ecologisch vormgegeven huis is bekend om de integrale en natuurlijke samenhang en maakt optimaal gebruik van aarde, water, wind, zon, lucht en licht in relatie tot de inrichting en het ontwerp van de woning. Wilt u zelf ook graag uniek, duurzaam en energiezuinig wonen? Dan is een kaswoning iets voor u! Deze laat u volledig naar uw wensen bouwen door bouwbedrijf Hobo.

Een kaswoning uit Nederhemert biedt u vele voordelen

Waarom zou u voor een kaswoning kiezen? Allereerst beperkt u energieverlies naar de buitenlucht. De extra schil om uw huis houdt de warmte van uw woning langer vast. Een kaswoning kan ook zelf onderdeel uitmaken van energieopwekking door bijvoorbeeld (geïntegreerde) zonnepanelen. Tevens vraagt een kaswoning relatief weinig onderhoud. Omdat er een kas over een gedeelte van uw woning staat, hebben weersomstandigheden minder invloed. Het huis wordt beschermd door de kas en staat als het ware in een vitrine. Tevens omvat het systeem veel materialen die in grote mate recyclebaar zijn, dan wel een lage CO²-footprint hebben. Het grootste voordeel is dat een kaswoning door middel van een glazen kas de natuur dichterbij brengt en een extra beleving en comfort aan uw woning toevoegt!

Overtuigd van de voordelen?

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u ook uw unieke kaswoning laten bouwen? Of wilt u eerst meer weten over deze speciale manier van wonen? Neem voor beide contact met ons op en bel naar +31 (0)418 - 552 253. Wij beantwoorden uw vragen en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189