Exclusieve woningbouw

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Exclusieve woningbouw wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker zien we unieke en verrassende bouwprojecten die in het oog springen. Wilt u ook in een uniek en persoonlijk huis wonen of wilt u uw droomhuis laten bouwen? Dan bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw wensen kan realiseren en diverse invalshoeken kan belichten. Een bouwproject op het gebied van exclusieve woningbouw is bij bouwbedrijf Hobo in goede handen. Of u nu een architect of aanpak zoekt bij uw wensen, of reeds een architect en ontwerp heeft en de vertaling zoekt van concept naar uitvoering, wij staan voor u klaar.

Uitstekende service bij exclusieve woningbouw door bouwbedrijf Hobo in Nederhemert

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Hobo, ervaart u gegarandeerd een uitstekende service. Na oplevering tijdens de gebruiksfase van het project verdwijnen wij zeker niet uit beeld. Als er sprake is van schade in of aan uw woning of gebouw lossen wij dit voor u op. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Stormschade
  • Brandschade
  • Waterschade
  • Hagelschade

Dit soort schade vraagt om deskundigheid, maar ook de nodige flexibiliteit, die onze medewerkers u kunnen leveren. Ook voor spoedige nazorg maakt u gebruik van onze service. Wij zorgen ervoor dat noodvoorzieningen aangebracht worden, schade wordt opgenomen en gerepareerd en garanderen u een uitstekende kwaliteit.

Maak gebruik van onze uitstekende service

Voor een uniek ontwerp met garantie voor kundige nazorg gaat u naar bouwbedrijf Hobo. Wij werken met voornamelijk vaste, zeer kundige en vertrouwde partijen en leveren een uitstekende uitvoering en persoonlijke ‘hands-on’ aanpak. Wilt u graag een afspraak maken voor exclusieve woningbouw en uw droomwoning realiseren? Bel dan naar +31 (0)418 - 552 253. Ook voor vragen belt u. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189