Ecologisch wonen

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Ecologisch wonen is een duurzame manier van wonen in een huis dat vaak afwijkt van het beeld van een traditioneel huis. Een ecologisch huis staat bekend om zijn natuurlijke en integrale samenhang en maakt optimaal gebruik van water, aarde, zon, wind, licht en lucht in relatie tot de inrichting en het ontwerp van de woning. Steeds meer mensen kiezen voor ecologisch wonen en dat begrijpen wij bij bouwbedrijf Hobo goed. Wij helpen u graag bij het circulair en passief bouwen van uw ecologisch huis.

Veel voordelen van ecologisch en passief wonen

Wanneer u circulair of passief gaat bouwen, zijn duurzaamheid en energiezuinigheid belangrijke begrippen. Tijdens het gehele proces, van de start van het bouwen tot aan het leven in het passieve huis, staan ecologische zaken of de hergebruikfunctie van het materiaal centraal. Zo mag het circulair en passief bouwen van het huis en het leven in de woning geen of weinig negatieve effecten hebben op het milieu. Dit betekent dat wij uw huis kunnen bouwen met natuurvriendelijke materialen zoals leem en hout of materialen die anderszins zeer duurzaam of recyclebaar zijn. Daarnaast maakt u gebruik van natuurlijke energie, zoals zonne-energie. Ecologisch wonen is wonen in een gezond en energie-passief huis voor uzelf en het milieu!

Door circulair en passief te bouwen is uw huis volledig ecologisch

Bij bouwbedrijf Hobo zit u zeker aan het juiste adres als u een ecologisch huis wilt bouwen. Wij hebben namelijk al 140 jaar ervaring als all-round familiebedrijf. In die jaren hebben we al aan zodanig veel projecten mee geholpen, zoals het bouwen van een huis waarin u ecologisch kunt wonen, waardoor we iedereen wel van dienst kunnen zijn. Tegenwoordig bouwen we ook steeds meer circulair en passief, waarbij we grondstoffen en energievoorzieningen zo efficiënt en duurzaam mogelijk gebruiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u ook graag ecologisch een huis bouwen? Een optie is kiezen voor ecologisch wonen en het toepassen van materialen waarmee u circulair en passief kan bouwen. Graag eerst meer weten over deze manier van wonen? Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen deskundig. Bel hiervoor naar +31 (0)418 - 552 253.

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189