Duurzaam bouwbedrijf

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Een duurzaam bouwproject laat u natuurlijk bouwen door een aannemer die de nodige ervaring met duurzame projecten en systemen heeft, zoals bouwbedrijf Hobo. Wij zijn gespecialiseerd in het aansluiten van zonne-energiesystemen, maar ook in het bouwen van kassen, waarin klimaat en klimaatbeheersing een grote rol spelen. Onze systemen en concepten zijn goed afgestemd op klant en pand, maar ook op locatie en oriëntatie. Wij denken graag met u mee om gebouwen zo efficiënt mogelijk te helpen ontwerpen, bouwen en gebruiken.

Redenen om een kaswoning te laten bouwen door een duurzaam bouwbedrijf in Nederhemert

Het realiseren van kaswoningen in combinatie met zonne-energie wordt steeds populairder in Nederland. Veel gehoorde redenen voor het gebruik van deze vorm van versmelting zijn milieu-, energiebewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen en wonen.

Meer dan zomaar kassen of zonnepanelen verkopen bij dit duurzaam bouwbedrijf

Naast dat bouwbedrijf Hobo gespecialiseerd is in het aanleggen en aansluiten van geïntegreerde zonne-energiesystemen op maat, realiseert dit bouwbedrijf ook duurzame standaardoplossingen. Denk bij onze zonne-energiesystemen aan PV-modulen op:

  • Platte daken (pvc, epdm, bitumen, vegetatiedak)
  • Hellende daken (sandwichplaten, golfplaten, profielplaten of felsplaten)
  • Hellende daken (dakpannen of leien)
  • Open veldsystemen (geschroefd of met ballast)

Dit doen we natuurlijk altijd in samenspraak met u, om een optimaal systeemvoorstel te doen, de situatie goed te beoordelen (staat van de ondergrond, constructie, onderhoud) als ook de beste kwaliteit te leveren. Wij garanderen bij onze service kwalitatief uitstekend materiaal en een technisch goede uitvoering voor een zo hoog mogelijke bedrijfszekerheid! Voor zowel bedrijven als consumenten realiseren wij duurzame oplossingen in de breedste zin van het woord.

Kies ook voor duurzame energie en duurzaam bouwen

Bent u overtuigd van duurzame energie en wilt u zonnepanelen laten aanleggen? Onze medewerkers denken graag met u mee. Wilt u hier graag eerst meer over weten? Neem voor beide gerust contact op met dit duurzaam bouwbedrijf en bel naar +31 (0)418 - 552 253. Wij beantwoorden uw vragen graag!

 

Anderen bekeken ook

Ecologisch wonen | Exclusieve woningbouw | Kantoor bouwen

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189