Bedrijfspand bouwen

Duurzaam bouwbedrijf

Ruim 140 jaar ervaring

Snelle en vakkundige levering

Uw bedrijfspand of bedrijfshal wilt u natuurlijk degelijk en betrouwbaar laten bouwen door een kundige aannemer, zoals bouwbedrijf Hobo. Bij een bedrijfspand of bedrijfshal is het erg belangrijk wat voor functionaliteit daarvan uit mag gaan en hoe gebruikers of bezoekers het pand beleven. Naast duurzaamheid en gebruiksgemak zijn zogezegd ook aanzien en uitstraling van uw pand essentieel. Bouwbedrijf Hobo begrijpt dit en kan voor u een bedrijfspand of bedrijfshal bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet!

Een bedrijfspand of bedrijfshal bouwen? Ga voor de ervaring van bouwbedrijf Hobo in Nederhemert

Bouwbedrijf Hobo realiseert met u uw wensen. Voordat we starten met het bouwen van uw bedrijfspand, willen wij eerst van u weten waarvoor het bouwwerk gebruikt gaat worden en wat uw verwachtingen en eisen daarbij zijn. Zo nodig stellen wij met u een plan voor het ontwerp op of kijken wij met u naar de fine-tuning van een reeds aanwezig ontwerp. Door onze jarenlange ervaring op diverse vakgebieden zetten wij uw eisen en wensen snel en efficiënt om in een bouwkundige vertaling van het ontwerp. Wij bouwen een technisch betrouwbare bedrijfshal van hoge kwaliteit, waar efficiëntie en innovatie samen komen.

Verschillende vakgebieden

Onze jarenlange ervaring hebben wij opgedaan binnen verschillende vakgebieden. Onze kennis hebben wij in deze jaren toegepast voor diverse utiliteitsprojecten. Wij bouwen bedrijfspanden, bedrijfshallen en overige accommodaties voor diverse bedrijven zoals cafés, restaurants, kantoren, boerderijen, zuivelfabrieken, transportbedrijven en handelsondernemingen. Daarbij hebben wij hun wensen en ideeën met de nodige zorg en toewijding op een klantgerichte wijze gerealiseerd. Ook voor uw bedrijf verzinnen onze technische ontwerpers een unieke aanpak die volledig aan uw wensen voldoet.

Neem contact op voor een unieke aanpak

Bent u benieuwd naar wat wij voor de bouw van uw bedrijfspand kunnen betekenen? Of wilt u graag meer weten over onze service? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)418 - 552 253. Wij staan u graag te woord!

Meer informatie nodig?

Neem dan nu contact met ons op.

Contact opnemen

Contactgegevens

D.Hobo & Zn. Bouwwerken BV.

Molenstraat 24,
5317 JG Nederhemert - Gelderland

Tel: 0031 (0) 418-552253
Fax: 0031 (0) 418-552875

info@hobonederhemert.nl
administratie@hobonederhemert.nl

KVK nr: 11019745
BTW nr: NL008707236B01

IBAN: NL 61 RABO 0326 06 0189